29 October 2012

Promosi Pengenalan Beutskin Essence

Assalamualaikum

Untuk tatapan readers dan followers..nak habaq mai..
Promosi hingga 31 Oktober aje..

Belian Beutskin dengan harga RM200 sahaja.
Istimewa buat yang belum jadi ahli..

Cepat.Stok terhad ni.
sms/whatssapp 019-6265756 (Pn Normala)


28 October 2012

Tentang Beutskin Essence Stokis

Assalamualaikum

Alhamdulillah i dah officially as mobile stokis di bawah SNE Marketing Sdn Bhd.
So sesiapa yang interested nak try Beutskin Essence ni boleh la contact aku.
Pembelian pertama RM240 (sekotak-60 biji) dh layak mendaftar sebagai ahli.
Jadi pembelian kotak yang kedua dan seterusnya anda akan dapat dengan harga hanya RM200.
jimat RM40!

Sesiapa yang berminat nak jadi agen dropship boleh la contact aku jugak ye.
SMS atau WHATSSAPP 019-6265756 (Normala)

Di sini dituliskan kandungan utama (bahan) yang digunakan dalam pembuatan kapsul Beutskin Essence.

Beutskin Essence di formulasikan dengan menggunakan ramuan unik super platinum yang diestrak daripada pati tumbuhan dan digabung dengan penggunan teknik pengestrakan super kritikal C02,berupaya menguraikan melanin dan pigmen kuning pada kulit dengan pantas demi mencerahkan dan memperbaharui sel kulit menyeluruh.Ia menggalak metabolisme sel dari dalam ke luaran supaya badan menjadi lebih sihat dan kulit menjadi cerah.Ia juga membebaskan enzim-enzim aktif sel,berkesan untuk menghalang aktiviti penyahaslian dan meningkatkan tenaga sel supaya tisu kulit seluruh badan berfungsi dengan normal.

Kandungan Utama
Minyak Biji Seabuckthorn
Menyingkirkan radikal bebas yang berlebihan dari badan,menguatkan fungsi ilmu badan yang aktif,meningkatkan daya penahanan terhadap penyakit dan menyelaraskan fungsi endokrin.

Likopena
Mepunyai fungsi anti-pengoksidaan yang kuat dan menyingkirkan radikal bebas,melambatkan penuaan dan mengalakn pertumbuhan sel

Pine Nuts
Membantu mengurangkan tahap kolestroll dab trigliserida, menghalang vasokontriksi, merangsang metabolisme interferon dan nodus limfa, menurunkan tekanan darah, mengaktifkan sel-sel NK dan merangsang pemecahan lemak.

Minyak biji anggur
Mencegah dan merawat kardiovaskular, menurunkan serum kolestrol dan tekanan darah, menentang radikal bebas dan anti penuaan.


Radix Puerarie Lobata
Meningkatkan aliran darahke arteri koronari, menurunkan kekangan pembuluh darah, menggalakan  pertumbuhan dan pembesaran kelenjar mama dan asinus.


Lilin Lebah
Merawat parut pada kulit,memperbaiki kulit yang kasar dan kendur,menguatkan kekenyalan serat pada kulit, menggalakkan metabolisme melanin untuk memutihkan kulit.


24 October 2012

Promosi Nurlizz Slimming GOLD

SMS/WHATSSAPP 019-6265756 (Normala)

19 October 2012

Stok Beutskin Essence

Assalamualaikum

Just nak inform yang ready stock Beautskin Essence memang ada.
If nak dapatkan asap cepat-cepat contact aku ye.
Bukan ape..kalau lambat nanti melepas.stok terhad.
Apepun akan restock cepat bila BE dah mula surut.
Apepon aku akan utamakan pada yang bank in dulu.

Lepas aku check payment sume aku terus pos.
Pakai poslaju memang la laju.1-2 hari sampai la.If Sabah Sarawak 2-3 hari.
If from outsider (luar negara) ke aku sudi je hantar.No problemo.
Ok..pape WHATSSAPP me ye 019-6265756 (mala) or email malanasohah@gmail.com 

Oh yea jom follow aku kat instagram..baru nak aktif..hehe.@malanasohah.



17 October 2012

Soalan popular tentang Beutskin Essence

Assalamualaikum...


Inilah antara beberapa kotak stok BE yang aku ade. Hopefully cukupla untuk cover permintaan :).Katanya ramai yang nak cantik kena bersabar..memang kene sabar..kalau tak sabar (duit,masa,etc..),takkan dapat hasilnya. Macam aku sendiri ini hari pertama aku mencuba kapsul BE ni. Fuhh serius tak sabar nak tunggu hasilnyee. Wish me luck!

 Aikk..baru 1st day makan dah mulus kulit tangan wa..perghh..hehe
Semoga diriku berjaya.Amin
Ok..yang ini pulak rupa bentuk kapsul BE. Macam gel macamtu. Memang telan takkan rasa ape-ape pun.Amalkanlah minum air putih secukupnya. Ia dapat mengeluarkan toksin dengan lebih cepat.

 Kompom HALAL

Ramai yang bertanya betul ke selamat BE ni? Halal ke tak? Siapa makan jadi pondan ker? haiskhhh..nauzubillah! Percayalah..apa-apa produk sampingan yang kite ambil samada untuk kurus,kesihatan juga kecantikan mesti dengan izin Allah SWT juga. 
Di sini aku cuba senaraikan soal jawab yang mungkin akan membantu dan tambah meyakinkan korang untuk cuba kapsul BE ni..jom baca!

1. Boleh tak BE dimbil semasa mengandung/hamil?
Jawaannya TIDAK.Sebab kandungan BE boleh membersihkan rahim dan mengecutkan salur peranakan.

2. Bolehkah BE diambil ketika datang bulan/haid
Jawannya BOLEH. Sebab ia membantu mengurangkan senggugut,melaraskan kitaran hormon juga melambatkan menapouse

3.Boelhkah BE dimakan bersama supplement lain?
Jawapannya BOLEH.Bergantung pada kesesuaian.Syaratnya perlu jarakkan waktu pengambilan diantaranya contoh selama 1 jam.

4. Bolehkah BE dimakan oleh ibu yang sedang menyusukan anak/berpantang lepas bersalin?
Jawapannya BOLEH. Sebab BE membantu melancarkan pengeluaran air susu dan menyelakkan ketulan susu.selain itu, payudara akan menyendur selepas bercerai susu.
Untuk ibu dalam pantang atau lepas bersalin, dicadangkan mengambil secara minima iaitu satu biji pagi dan sati buji malam sahaja. Selain itu digalakkan juga mengambil kapsul SNE sehingga habis pantang kemudian diikutu dengan pengambilan BE.

5. Berapa lama nampak kesan kulit cantik lepas makan BE?
Seawal seminggu seterusnya satu hingga 3 bulan. Dicadangkan makan BE secara konsisten antara 3-6 bulan.Nak cantik memang kena sabarkan? ;)

6. Kulit akan kembali asal tak lepas berhenti makan BE?
Jika mengawalkan makanan seimbang cukup dengan nutrisi kulit ada akan kekal cantik berseri..tapi jika sebaliknya sendiri mau ingatlah..sebaiknya amalkan BE ni secra konsisten ye :)

7.Bolehkah makan BE jika lepas operation?
Jawapannya TIDAK.

8. Bolehkah lelaki makan BE?
Jawapannya semestinya BOLEH. Sebab ia kana stabilkan hormon lelaki, cantikkan kulit dan untuk kesihatan dalaman jugak..Awww..heheh

9. Halal ke BE ni?Selamat ke? Biar betul dan etc..bla..bla..bla?
Jawapannya semua OK.Ade NO KKM MAL dan mendapat pengiktirafan antarabangsa contohnya :-
*GOLDEN BULL AWARD (2008 & 2010) - The Largest and Most Prestigious Annual Business Award in Malaysia!
*ASIAN-PACIFIC OUTSTANDING SYSTEM AWARD (2009)
*PROMINENT CONTRIBUTION AWARD (2009)
*TOP 10 BRANDS OF DIRECT SELLING IN THE ASIA PACIFIC REGION (2007)
*STATE SCIENCE & TECHNOLOGICAL PROGRESS AWARD (2008)
Untuk mendapatkan kapsul BE anda sekarang, bolehkan hubungi sya Pn Normala di talian 019-6265756(Whatssapp or SMS) .Jika nak isi order form dulu pun boleh.Korang boleh klik pada menu borang tempahan di atas. Jika nak beli sikit-sikit pun takper..
10 biji RM50
20 biji RM90
30 biji RM130
60 biji RM240
Jom dapatkan kapsul anda sekarang dan mimpikan kult cantik seperti Adira AF dan ramai lagi..jom3x


12 October 2012

Review : Beutskin Essence by SNE Products Rahsia Kecantikan Adira!

Assalamualaikum


Nama Produk : Beutskin Essence
Kandungan: 500mg x 60 capsules
Ministry of Health Registration No. : MAL08031430TR
Harga: RM240 (Dalam Malaysia)
*Boleh juga belian secara bil kapsul:
Harga : 
RM 50.00 (10 caps), 
RM 90.00 (20 caps), 
RM 130.00 (30 caps)


Rahsia untuk Kulit Lebih Cerah, Mulus, Gebu dan Awet Muda selalu.. Efektif, Selamat dan Tanpa Sebarang Keraguan.

5 FAKTOR UTAMA – KEKAL MENAWAN ARTI KATA SEBENAR :
1. Kecerahan Kulit – Kulit kemerah-merahan
2. Memperbaiki Gen – Menghalang sakit keturunan
3. Metabolik – Metabolisma stabil
4. Anti-Pengoksidaan – Awet muda
5. Menganjalkan kulit luaran dan dalaman dan mencantikkan payudara

APAKAH BEAUTYSKIN ESSENCE?
Beutskin Essence dirumus dengan menggunakan ramuan platinum daripada esens tumbuhan yang unik dan digabung dengan penggunaan teknik ekstraksi supercritical CO2, berupaya menguraikan melanin dan pigmen kuning pada kulit dengan cepat demi memutihkan dan memperbaharui sel badan secara keseluruhan. Ia menggalakkan metabolisme sel dari dalam ke luaran supaya membolehkan badan menjadi lebih sihat dan memperolehi kulit yang lebih cerah. Ia juga membebaskan enzim-enzim aktif sel, berkesan untuk menghalang aktiviti penyahasilan dan meningkatkan tenaga sel supaya tisu kulit seluruh badan berfungsi dengan normal.

APAKAH KESAN-KESAN SELEPAS PENGGUNAAN BEUTSKIN ESSENCE?

3 hari :
Menstabilkan fungsi hati dan buah pinggang, kadar peneutralan toksin dalam badan meningkat dengan nyata sekali, kekangan kapilari darah meningkat, hemoglobin meningkat dengan nyata, ketidakseimbangan ’qi’ dan darah dapat diperbaiki dan memulihkan daya.

10 hari :
Keadaan fizikal bertambah baik, sebahagian toksin dalam hati, buah pinggang dan darah dapat disingkirkan, keupayaan anti-pengoksidaan dalam badan meningkat, kapilari darah menjadi lebih lembut, memulihkan dan meningkatkan kekenyalan dinding darah pada masa yang sama menyelaras fungsi ovari.

30 hari :
Toksin pada organ dalaman badan dapat disingkirkan lalu dipenuhi dengan bekalan nutrien yang diperlukan,
 keupayaan baik-diri kulit dipulihkan dan ditingkatkan, fungsi peredaran mikro pada kulit diselaraskan secara efektif.

60 hari :
Meningkatkan liang-diri kulit, keupayaan daya penahanan kulit meningkat, fungsi endokrin bertambah baik dan teratur, perubahan daripada kulit yang berwarna kuning gelap kepada kulit cerah berseri-seri.

90 hari:
Lebihan lipofusin dan radikal bebas dalam badan disingkirkan, sel-sel menjadi aktif dan keanjalan kulit dipulihkan lalu mengembalikan wajah yang cantik dan kelihatan muda.

Penggunaan jangka masa panjang :
Metabolisme badan berada dalam keadaan peredaran yang baik, kulit menjadi lembut, licin, sihat, cerah, cantik dan sempurna.

APAKAH KANDUNGANNYA?
Minyak Biji Seabuckthorn, Radix Puerariae Lobata, Minyak Biji Anggur, Likopena, Minyak Kacang Pain, Beeswax

CARA PENGGUNAAN:
Dos yang perlu diambil :
Sekiranya mampu; 2 biji selepas bangun tidur pagi dan 2 biji sebelum tidur. Ambil semasa perut kosong, jarakkan sejam sebelum sarapan.
Bagi yang tidak mampu; 2 biji pada waktu pagi/malam.

IANYA ADALAH PRODUK YANG HALAL SERTA DI ANUGERAHI EKSPO PENJAGAAN KESIHATAN ANTARABANGSA KE-8 NEGARA CHINA 2008 SERTAANUGERAH STATE SCIENCE & TECHNOLOGIES PROGRESS UNTUK PRODUK KESIHATAN.

Boleh: Diambil seawal umur 13 tahun

Tiada pantang larang, tiada kesan yg merbahaya, tidak merosakkan buah pinggang, selamat diambil dan jika mengambil sebarang supplement hendaklah makan 1jam sebelum makan supplement/mknn (Diambil semasa perut kosong) 

Antara testimonial yang menggunakan produk ini adalah penyanyi ADIRA AF dan ISMA AF






 
Memang telah terbukti keberkesanan produk Beutskin Essence (BE). Jadi untuk korang yang berminat nak cuba BE untuk nak dapatkan kulit cantik seperti selebriti di atas boleh la hubungi saya. Stok ada.Insyaallah :)

                    SMS/WHATSSAPP 019-6265756 (Pn Normala)

<SEKIAN>
 

11 October 2012

Review : FIR Sauna Pants (NEW)

Assalamualaikum

Inilah rupa bentuk FIR Sauna Pants yang terbaru dari NazconSauna. Buat pengetahuan semua pengeluaran Sauna Pants yang biasa sebelum ini (menggunakan elektrik) telah digantikan dengan produk terbaru ini. Lebih mudah dipakai dan selesa.

Dengan teknik pemanasan menggunakan kaedah infrared,memang pant ini lebih efektif. Sebab bintik-bintik polkadot pada seluar sauna tu akan bertindakbalas dengan suhu badan si pemakai. Pemakai akan merasa panas dan semakin panas. Penggunaan FIR Sauna Pant ini sekitar 20 hingga 30 minit sahaja.
Perbezaan new era sauna pant ini dengan yang lama adalah FIR sauna pant tidak menggunakan kuasa elektrik untuk memanaskannya. Ia menggunakan teknik infrared.
NAMA ITEM : FIR SAUNA PANTS
HARGA : RM99
*Untuk tempahan anda boleh menghubungi saya melalui SMS/WHATSSAPP 019-6265756




























Untuk yang ingin mendapatkan set HOT MAMA ( FIR SAUNA PANT+ FIR BELT),terdapat tawaran istimewa di mana anda akan dapat harga terendah hanya RM150 sahaja.Jimat RM48!.Hbungi sya jika ada ape-ape pertanyaan ye. <SEKIAN>




09 October 2012

Mudah dengan Western Union

Assalamualaikum

Minggu ni adalah minggu yang sangat sibuk.Sibuk dengan key-in data PBS.Private and Confidential. Rasanya korang sume pun dah tau apa itu PBS kan? Sebab dalam TV pun dok iklan pasal perkara ni.
Mata ni nak sikit juling dok merenung labtop lama-lama..huhu.(Tak boleh mengeluh sebab itu adalah tugas hakiki..)

Minggu ni jugak aku buat pertama kali mencuba cash out kiriman wang menggunakan Western Union(WU).
Rupanya teramat lah mudah sistem kiriman wang menggunakan WU. Berbanding menggunakan Paypal..rasenya lagi mudah yang ini. Takperlu bank in dan tak perlu ada akaun.Aku pun takde ke bank pun untuk cash out. Just ke Pejabat Pos je. Abang pos tu bagi aku borang untuk isi..dan disertakan dengan salinan kad pengenalan penerima(aku la tu)

Yang penting korang kena da maklumat pengirim seperti nama penuh dan juga alamat.Dan..yang teramat penting mesti ada No MCTN.Isilah tempat yang kosong tu sampai penuh..Kalau tak paham sangat omputih,korang leh baca yang dah siap translate BM.Kalau tak paham jugak ntahler ;)

Tadaa..oke..dah simpan dalam bank dah pon :)
Jadi untuk readers dari negara selain Malaysia such as Singapore/Brunei/Indonesia jika nak menggunakan kaedah WU dalam kaedah pembayaran memang dialu-alukan. Mudah,Cepat,Ringkas :)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © Adeqrifqi Official Blog. Designed by Whitey Mommy