30 November 2011

Full Body Sensor By Omron

Korang....tau tak yg ditunggu-tunggu dah tibe..Alhamdulillah.Terima kasih atas nikmat kurniaan-Mu ini Ya Allah. At last dapat gak..hehe.Bukan senang tau..puas mengumpul dana nak dapatkan die...haaa ni die..tp ni gambar lebih kuang la.yg real nnt sok baru upload (ayat lama)...----->Actually yang saya nye memang sebijik cam gambar ni lah...hehe(ayat hari ni)


Baik..izinlah saya membuat kesimpulan di atas hujah2 sya yang di atas.Nama sebenar gambar adalah Full Body sensor atau pun kadang2 orang kenal sebagai Body Composition Measure atau nama lain yang orang lagi amat2 paham adalah penimbang. Apa kegunaan alat ni ye? Baik mari sini saya tulung jawabkan. Fungsi penimbang di atas ini adalah untuk mengukur berat badan sebenar anda pada bila-bila masa. Tapi satu tips yang mungkin anda semua xtau atau xpenah tau pon, masa terbaik untuk timbang berat badan adalah masa bangun dari tidur. masa tu kita lum makan, minum so actual weight yang kite akan dapat. Selain itu, alat ini boleh mengukur BMI, visceral fat, body fat, calories and body age. Alat ni boleh simpan memori tau..Jadi amat berguna bagi orang yang suka menimbang berat..tapi xla yang taksub sgt sampai nak timbang berat tiap2 hari kan. nnt orang menyampah pulak. Cukuplah sekadar yang kita nak tau berat, body fat (maknanya di kawasan mana fat kita banyak) dan yang paling penting visceral fat(lemak di kwsn jantung).
InsyaAllah customer yang dah try Nurlizz 2 Slimming boleh la naik penimbang ni utk nak tau berat anda semua dah reduce ke tahap mana.yang berminat tp lum sedia nak try nurlizz pon ape slahnye. Takde pilih kasih...Sekian sahaja untuk hari ini. Wassalam

3 comments

Post a Comment

Sila tinggalkan KOMEN anda if nak komen
Tapi kalu suka boleh la SHARE
TEKIU..ENJOY VIEWING...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © Adeqrifqi Official Blog. Designed by Whitey Mommy