11 December 2011

Feedback dari pelanggan Nurlizz Slimming (SMS/EMAIL)

Assalamualaikum
Terkini saya nak tunjukkan kat kawan-kawan response/feedback dari beberapa pelanggan saya. Feedback ini dalam bentuk SMS/EMAIL. Terbukti keberkesanan produk Nurlizz 2 Slimming begitu baik sekali. Rata-rata pelanggan saya dah repeat pembelian 2 hingga 3 kali..malah ade tu sampai 4 kali..tapi tindakbalas amat positif. Alhamdulillah. Tumpang gembira dan bersyukur atas kegembiraan mereka.

Jadi inilah antara SMS/MAIL hasil dari penggunaan produk nurlizz. Positif, berbaloi n cukup puas hati...terbaik!

Yang ni sms dari kawan aku , 1st customer tau!



Berkembang lagi kepada kakak aku..dan customer dari Balakong..




Yang ni email..yag 1st member UKM dulu, satu JKEES (kitorang jer tau nih), kedua dari Kak Zah Bangsar dan ketiga dari Pak Ngah (abang ipar from Pahang)




Customer from Serdang




Ini yang latest dari kawan satu JKEES, UKM..Elly nama diberi...brilliant women nih...jangan main-main. sekarang die pon dah jadik pengedar produk Nurlizz :)


Terbukti produk Nurlizz Slimming adalah yang paling hotss. Ramai yang bertanya, ramai yang gembira dengan hasilnya. Berbaloi-baloi. Silakan baca :)










 Sekian saja sedikit sebanyak paparan pada bulan ini. Esok-esok nak paparkan pulak feedback from email. Tengah korek2 lagi..heheh ;P



>>

Testimoni Bergambar

Salam...
Lama dah sebenarnya nak keluarkankan gambar testimoni/ customer yang pernah try nurlizz 2 slimming ni..tapi sebelum tu mestilah kena mintak kebenaran ngan tuannya dahulu.. Sebelum tu tuan punya belog pon buleh jadi testimoni kan...heheh..
ni dier...huhu


Yang gambar atas tu pakai baju kurung..maka tak la nampak sangat betapa obvious nyer peha i membesar kan..mari tengok lagi gambar yang lain

Sebenarnya tahun 2012 ni, saya baru bersedia nak kongsikan pengalaman dengan nurlizz 2 slimming dalam website HQ.
Jadi jika ada pengguna@pelawat yang nak membaca kisah panjang tentang pengalaman saya ini, bolehlah melayari URL    http://nur-lizz.blogspot.com/p/testimoni-terkini.html
Di situ saya ceritakan pengalaman dan kini bergelar testimoni..:P
dan lagi

Nama : Normala Nasohah - tuan tanah kedaung blog nih!
Tempat : Selangor
Berat sebelum : 62kg
Berat terkini : 56kg (2 bulan)


Nama : Junaidah Abd Rahman
Tempat : Selangor
Berat sebelum : 70kg
Berat terkini : 53 kg ( 3bulan)

Kak Jun ni kawan satu tempat keje..lepas tengok die slim dan bertambah cantik berseri nilah buat saya amat teruja nak try nurlizz jugaklah..hehe

 Nama : Yani (nama panggilan)
Tempat : Pahang
Berat sebelum :72kg
Berat terkini : 67kg (2 bulan)

Ni pulak rakan baikku semasa di perantauan, sama-sama menuntut ilmu di selatan tanah air..juga teman balik kampung..i satu kampung n dier kay!
Gambar belah kiri yang muka putih x asli tu..sila jangan2 gelakkan i tau..memori xde expired date tu..:)

>>

Senarai testimoni lain yang telah dipubliskan di website official http://nur-lizz.blogspot.com dan http://nurlizzagent.blogspot.com juga saya tampalkan di sini sebagai rujukan. 

Nama : Bob Kuman (Artis/Peniaga)
Tempat : Kuala Lumpur
Berat Sebelum : 250kg
Berat Terkini : 190kg (3 bulan)


Nama : Sapian San Osman (Suami rakan tempat kerja)
Tempat : Rawang
Berat Sebelum : 89kg
Berat Terkini : 71kg (3 bulan)


Nama : Khairunnisa Mohamed (Pelanggan Kak Jun)
Tempat :
Berat Sebelum : 61kg
Berat Terkini : 53kg
>>

Saksikan juga video testimoni produk nurlizz 2 slimming!

10 comments

Post a Comment

Sila tinggalkan KOMEN anda if nak komen
Tapi kalu suka boleh la SHARE
TEKIU..ENJOY VIEWING...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © Adeqrifqi Official Blog. Designed by Whitey Mommy