08 January 2013

FELINNA Pure Marine Collagen Plus Vitamin C (PMCVC)

Assalamaualaikum

Salam 2013
Azam baru
Semuanya baru...
Alhamdulillah

Berita terbaru kami ade menjual produk kecantikan kulit yang hot sekarang ni.
Pure Marine Collagen Pkus Vitamin C by Fellina atau nama pendek PMCVC.





Nama item : FELLINA Pure Marine Collagen Plus Vitamin C

Harga : RM 85 Semenanjung Malaysia
RM90 Sabah/Sarawak 
Kandungan : 30 Kapsul sekotak


TERBARU!!
Felinna Beauty megorak langkah mengeluar dan memasarkan produk supplement yang bakal mencetus fenomena baru terutama bagi mereka yang aktif dan sibuk namun dalam masa yang sama turut mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit secara keseluruhan. 
Felinna Vitamin C plus Pure Collagen 5000mg,  produk keluaran bumiputera yang menandingi produk antarabangsa!
Felinna Beauty Vitamin C Plus Pure Collagen mengandungi 30 biji kapsul sekotak untuk kegunaan selama 1 bulan.Di ambil 1 atau 2 kapsul pada waktu malam selepas makan( Untuk jimat 1 kapsul slps makan waktu malam.
  
Antara khasiat PMCVC: 
  •  mengatasi masalah kulit dari dalaman
  •  mengurangkan masalah jerawat dan dark spot
  •  melicin dan menegangkan kulit
  •  mengurangkan pelbagai masalah kesihatan lain seperti
  • darah tinggi, jantung tersumbat dan lain-lain lagi!
 Kandungan PMCVC:
  • Collagen Marine
  • Extract Gluta
  • Vitamin C
  • Extract Citrus
 Kandungan Utama PMCVC:
  • Kolagen marin - Sumber berkualiti premium yang mudah diserap badan, bertindak sebagai agen antipenuaan yang turut memelihara kekuatan tulang/sendi, kuku dan rambut serta mengekalkan keanjalan dan tekstur kulit agar kekal lembab, halus dan sihat bercahaya.
  • Glutathione - Mencerah, menyamaratakan tona kulit serta menyingkirkan toksin dan radikal bebas di dalam badan, seterusnya mengurangkan kedutan halus, noda2 hitam dan pigmentasi.
     
  • Vitamin C - membekalkan nutrisi untuk kesihatan tubuh secara keseluruhan, komponen penting untuk mengoptimakan peranan kolagen dan glutathione di dalam badan, memperbaiki, merawat dan membantu pertumbuhan sel2 baru lebih cepat selain menghapuskan masalah kulit kusam dan jerawat juga melambatkan proses penuaan pramatang. 
  • Ekstrak sitrus - mengandungi antioksidan yang menjauhi kerosakan sel kulit akibat pencemaran persekitaran, radikal bebas dan sinaran UV, mengurangi risiko kanser kulit, memudarkan parut, bersifat antibiotik dan antibakteria yang menghalang iritasi/jangkitan kulit.
 Meh baca lagi promo ni...mesti korang teringin nak try produk ni...murah-murah je..but kesannya...mmg best.
Ambil SEBIJI kesannya seperti satu minggu pengambilan VIT C. Gabungan terbaik PF + VITAMIN + IQR1000 plus PURE MARINE COLLAGEN & GLUTATHIONE, EXRACT CITRUS!

VIT C INI ADALAH YANG PALING LATEST DI PASARAN.. ADA KKM DAN HALAL.. YG PENTING BUATAN MALAYSIA.

BAGI SESIAPA YANG MALAS NAK MASAK KOLAGEN ATAU NAK TELAN KOLAGEN, BOLEH AMBIL VIT C INI. SANGAT RINGKAS, MUDAH DAN BERKESAN


Kenapa Pure marine collagen plus vit C by Felinna sangat hebat.. Kerana ianya mengandungi bahan-bahan yang terbukti berkesan sebagai agen pencerahan,anti penuaan, pembasmi masalah kulit seperti jerawat,jeragat,bintik hitam malam membantu menjadikan kulit sehalus bayi secara keseluruhan badan bukan muka only!
Dengan pure collagen marine memang tengah hot selling kat facebook now dorang jual yg mentah tu..dalam capsule felinna pon ada  Vitamin C 5000 mg. Yg pasti ada Gluthatione utk pencerahan.Memang best sangat!

Gabungan pelbagai menjadikan PMCVC 5000mg and sangat HEBAT! 1 atau 2 biji sehari sudah mencukupi...

Selamat untuk ibu mangandung....
SMS 019-6265756 (Pn Normala) untuk dapatkan stok anda!!!


JOM KITA TENGOK TESTIMONIAL....




 Untuk dapatkan stok cepat SMS 019-6265756 ye...sedia melayan order anda..jom jom.TQVM :)


4 comments

Post a Comment

Sila tinggalkan KOMEN anda if nak komen
Tapi kalu suka boleh la SHARE
TEKIU..ENJOY VIEWING...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © Adeqrifqi Official Blog. Designed by Whitey Mommy