27 January 2012

Cheritera Hati 1st Giveaway

Assalamualaikum..

Kecintaan terhadap dunia kecantikan..terlalu mendalam. Seiring dengan kecintaan ku terhadap my little hero 'RIFQI'
Hati sering berkata, alangkah manis kehidupan ini dengan kehadiran insan-insan tersayang dalam hidup aku.
Sesungguhnyer kenangan terindah buatku.

Dengan itu ku mencuba untuk menjadi peserta Giveaway oleh blog Haney :)
Harap-harap berjayalah mendapat hadiah yang memang menarik ni.Amin..

Jadi sesiapa yang nak join, ada masa beberapa hari lagi ni. Untuk join klik pada banner di bawah.Thanks semua :)
MACAM MANA NAK JOIN??

  1. Buat satu entri mengenai Cheritera Hati First Giveaway.
  2. Tag dua blogger lain. (kalau terlebih rajin,nak tak 18orang pon boleh.hehe)
  3. Tinggalkan link entri korang di ruang komen di bawah ni.
  4. Follow blog cheriterahatyhaney.blogspot.com 
* Contest ini untuk mereka yang beralamat di Malaysia sahaja. haney x mampu nak post sampai jejauh ni.hehe



Ku dengan tersenyum nak tag :-

3 comments

Post a Comment

Sila tinggalkan KOMEN anda if nak komen
Tapi kalu suka boleh la SHARE
TEKIU..ENJOY VIEWING...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © Adeqrifqi Official Blog. Designed by Whitey Mommy