11 August 2012

Iftar Ramadan

Assalamualaikum

Lamanya tak update! Rindu nak merapu panjang lebar. Hari-hari adalah hari yang sibuk pada bulan Ramadan kali ini. Harapkan weekend je untuk curik masa sket nak menjenguk blog usang nih..heheh.Apapun syukur sebab arini aku ada masa nak menulis sesuatu.Hilang boring aku ;P

Minggu lepas aku dan en husband mendapat jemputan berbuka puasa oleh rakan terdekat kami. Alhamdulillah rezeki jangan ditolak,musuh jangan dicari.Kami berbesar hati menerima jemputan.Lagipun si isteri nak buat surprise kepada husbandnya sempena harijadi. so...macam ala-ala top secret jugak la kan. Lokasinya di Holiday in, Glenmarie Shah Alam. Ada pun , ni tempat keje member yang menjemput tu...jadi merasa juga hidangan bufet ramadan kat sana,maklum orang belanja :) kalau nak harap gi sendiri..pikir gak dua tiga kali..RM98++ per pax tu...huhuhu

aduduh maknya Rifqi..sempat kamu pose kat dlm kete lagi yea...hihi
tak de keje namanya ni ..sementara tnggu member datang..apalagi amik la gambar-gambar sebelum comot ;P

Tu dier..sporting kan member i ni...die dah pakat ngan kawan sekerja untuk wat surprise kat husband die..memang sporting habis. Siap nyanyi happy birthday bagai..terharu ...

Tiup..jangan tak tiup!
Ni la die pasangan yang romantik lagi sporting..hehe..aku tukang ngambik gambor..adapun teruja juga nak gambor berduo ngan en husband..ngeh2x
hahahh...ini la pasangan mama dan abah Rifqi ;D






okeh...suap-suap lagik...so kesimpulnnya..jangan lupa meraikan hari -hari ulangtahun bersama yang tersayang.Inilah yang dikatakan saling menghargai..korang sila amik perhatian..hehe

1 comments

Post a Comment

Sila tinggalkan KOMEN anda if nak komen
Tapi kalu suka boleh la SHARE
TEKIU..ENJOY VIEWING...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © Adeqrifqi Official Blog. Designed by Whitey Mommy