08 May 2012

1st Giveaway by Iena Eliena

Assalamualaikum

Teringin juga nak posing camni..heheh..Agak-agak boleh ke aku ni..huhu.Tak perlah..admire blogger ni dan berangan je..;D.Tu sebab la semangat la nak join GA dari model si Iena Eliena
JOM join.
Syarat GA:-
  1. Buat entry bertajuk 1st Giveaway by Iena Eliena
  2. Follow dan Like Cik Eina Eline
  3. Like fanpage sponsor 
  4. Bagitau siapa referel anda (maknanya siapa yang bagitau anda adanya GA ini atau dari blog mana).Ada hadiah :)
  5. Sya dapat tau dari Cik Rose
  6. Tag 3 orang
Saya tag DIA,DIA dan DIA
  1. Tinggalkanlah link di komen box
JOM JOM JOM...

6 comments

thanks sudi join GA cik iena(^_~)
nama da update
http://www.ienaeliena.com/2012/05/senarai-peserta-1st-giveaway-by-iena.html
Good luck & all the best :)

May 08, 2012
Anonymous

BW sini. dari segmen yang sama.done follow u. jangan lupa follow balik k?salam kenal ^_^

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

May 16, 2012

Assalammualaikum Singgah Sini . Cik Fie nak invite join Random Giveaway Cik Fie Jom terjah blog cik fie ! mynameishafizah.blogspot.com/2012/05/random-giveaway-by-cik-fie_19.html :)

May 21, 2012

@Mrs.BuduBilis
Thanks..salam kenal :)

May 21, 2012

@Cik Fie
InsyaAllah mesti singgah :)

May 21, 2012

Salam..
sorry buat semua tertunggu
iena ade problem mase contest end sblm ni ade masalah sikit
iena bru putus tunang time tu & agak stress dan sponsor yg nk bg hadiah tu ex tunang iena..
so now iena tak bagi hadiah yg tu iena nk tukar..
nk tny pendapat korang..
nk buat cabutan utk pemenang atau nak bagi simple gift utk semua peserta..
mintak bg feedback yer
kalau nk simple gift utk semua peserta dr iena ..iena blh beli gift dr korea..
awal bln 11 ni iena pergi korea..
sorry sgt2 buat korang tertunggu2..
walaupun lewat iena tetap akan bg hadiah..
please email iena your feedback yer sebab iena tak bukak blog skrg..

email : iena@ienaeliena.com

September 27, 2013

Post a Comment

Sila tinggalkan KOMEN anda if nak komen
Tapi kalu suka boleh la SHARE
TEKIU..ENJOY VIEWING...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © Adeqrifqi Official Blog. Designed by Whitey Mommy