14 May 2012

Review Sauna Cream kegemaranku

Assalamualaikum

Nama produk : Lana Esteem Sauna Cream
Isi kandungan :150 gram 

Harini nak buat review tentang sauna cream yang paling best rasanya setakat nih. :).Mungkin ramai yang jarang mendengar tentang LANA ESTEEM ataupun tak pernah dengar langsung?Bagi yang tak pernah dengar langsung saya akan jelaskan apa yang istimewa mengenai sauna cream ni.

Apa yang menarik sangat tentang Lana Esteem Sauna Cream ini..anda tak perlukan sauna yang gedabak untuk diletakkan dalam rumah.But if mampu milik lagi apa salahnye.Cukup sekadar ber'sauna cream', effectnya mengalahkan yang lain-lain.Yang bestnya kulit tak kering dan tak perlu minum banyak air untuk tampung kehilangan air tersebut. Hanya sapu di bahagian perut setiap hari selepas mandi. Hasilnya perut cekang tanpa perlu buat sit up!

Inilah rupa sauna cream tu..Kesannya amat effektif walaupun baru 7hari anda menggunakannya. Ia bersifat unisex.Maksudnya lelaki pun buleh guna.Selalunya kalau bab-bab slimming ni mesti perempuan yang lebih kan.But dengan ini..kalau nak kempiskan perut amatlah sesuai. Bagi kaum wanita terutamanya yang dah bersalin dan kulit dihinggapi selulit (kulit limau) dibahagian lengan,peha dan pinggang boleh la cuba.Ia sangat-sangat membantu. Jika ada di antara pengguna yang menggunakan nurlizz 2 slimming..penggunaaan sana cream ni sangat membantu untuk proses slimming anda :) Bestkan ?

Jom baca lagi apa keistimewaan Lana Esteem Sauna Cream

  • Menghapuskan selulit/lemak,
  • Sesuai digunakan oleh ibu-ibu selepas bersalin (mengecutkan peranakan serta mempercepatkan penyusutan di bahagian perut)
  • Menegangkan kulit (macam buat sit-up)
  • Mengecilkan saiz lengan/peha/pinggang
  • Mencantikan bentuk badan (nampk figure)
  • Menghilangkan kebas–kebas kaki tangan
  • Tidur yang lena
  • Melegakan sakit medu (sesak nafas)
  • Melegakan senggugut
  • Melancarkan perjalanan haid.

      Ada sesiapa yang berminat? Kali ini anda semestinya boleh dapatkan Lana Esteem Sauna Cream RM50 dengan saya. Sangat berbaloi...JOM :) READY STOCKSSSS!!!

      Tempahan boleh dibuat melalui email malanasohah@gmail.com 
      atau
       pm di facebook page Adeqrifqi <-----klik sini

      4 comments

      Post a Comment

      Sila tinggalkan KOMEN anda if nak komen
      Tapi kalu suka boleh la SHARE
      TEKIU..ENJOY VIEWING...

      Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
       

      Copyright © Adeqrifqi Official Blog. Designed by Whitey Mommy