09 March 2012

Banyak nya Ultraman

Assalamualaikum

Hari ni rasa syukur dan lega sangat sebab minggu ujian penilaian dah pun tamat.Alhamdulillah tuhan permudahkan segala urusan. Bermula minggu cuti sekolah la pulak. Yeayy..Tapi apa nak dibuat ye?

Malam ni teringin nak mencari info dan seterusnya berkenalan dengan Ultraman. Rasa macam nak tergelak jugak, dah umur-umur macam ni baru nak kenal ultraman. Orang lain duk sibuk tengok online butik...tapi aku sibuk nak tengok ultraman..hahah.

Ni sume gara-gara Rifqi. Karenah budak kecik tu membuatkan aku tertanya-tanya..hebat sungguh si ultraman.
Apa taknya, bagun ultraman, balik skul ultraman..sampai nak tido pun ultraman lagi..yang paling kelakar masa tidur pun pegang ultraman lagi..huwaaa..

Ultraman mebius kat tangan

...dan yang pasti yang satu ini mesti ada time nak tido..kalau tak...tak lena..huhu

Baru akau tau rupa nya ada macam-macam jenis  ultraman. Ultraman King, Ultraman Zoffy,Ultraseven,Ultraman Jack,Ultraman Ace, Ultra father, Ultraman Taro, Ultra mother,Ultraman Leo, Ultraman Astra,Ultraman Joe, Ultraman Chuck,Ultrawomen beth, Ultraman Scott, Ultraman 80,Ultraman Yullian, Ultraman Great, Ultraman Power,Ultraman Neos,Ultraseven 21, Ultraman Zearth,Ultraman Legend,Ultraman Boy,Ultraman Noa, Ultraman Dyna,Ultraman Gaia,Ultraman Agul, Ultraman Cosmos,Ultraman Mebius...ya rabbi..banyak betullll..biau betui nih.

Aku taruk mana yang popular dan paling mudah nak cam je la. Yang penting Rifqi suka sangat Ultraman Mebius.

Ultraman Ace

Ultraman Taro

Ultraman Mebius




4 comments

Post a Comment

Sila tinggalkan KOMEN anda if nak komen
Tapi kalu suka boleh la SHARE
TEKIU..ENJOY VIEWING...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © Adeqrifqi Official Blog. Designed by Whitey Mommy