02 May 2012

Pemenang Sauna Pants [List 1] diumumkan

Assalamualaikum

Bermula 22 April lepas, pembeli produk perlangsingan Nurlizz 2 Slimming dari blog ini berpeluang memenangi hadiah special dari Mala Nasohah. Hadiah yang dimaksudkan adalah Sauna Pants jenama Nazcon bernilai RM99 yang amat sesuai digunakan di rumah bagi melengkapkan sesi slimming anda. Berfungsi untuk shapekan sekitar peha, perut dan punggung sahaja.Bagi yang masih belum tahu boleh rujuk SINI atau SINI

 Pemenangnya adalah : Zaidatul dari Putrajaya.Congratulation!

 Cabutan bertuah ini dibantu oleh se kecil saya yang bijak-->RIFQI
Jadi esok saya akan pos terus hadiah ke alamat pemenang. Tunggu ye.Terima kasih kerana sudi menjadi pelanggan setia Nurlizz 2 Slimming. Semoga berkat usaha anda akan membuahkan hasil iaitu berat badan yang diidamkan. InsyaAllah pihak saya sudi consult anda selagi yang boleh :) 
Bagi yang berminat dengan produk ini, bolehlah mengisi ORDER FORM untuk tempahan.Bagi yang tak sempat nak mengisi dan lebih suka SMS boleh berikan details seperti NAMA,NO TELEFON, ALAMAT PENUH DAN KUANTITI PRODUK. Pihak saya akan balas butiran bayaran melalui telefon juga.Masih ada peluang untuk mendapatkan hadiah special sauna pants ini. Kerana sambutan yang menggalakkan saya telah menyenaraikan list yang kedua. Rujuk entry DI SINI. 

PROMOSI BULAN MEI!!! RM28 off untuk setiap botol pembelian Nurlizz Slimming. Cepat dapatkannya dari pengedar anda.
Limited time. Sehingga 31 Mei 2012. Rujuk entry promosi ini DI SINI 
 TAHNIAH :) & TERIMA KASIH

Post a Comment

Sila tinggalkan KOMEN anda if nak komen
Tapi kalu suka boleh la SHARE
TEKIU..ENJOY VIEWING...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © Adeqrifqi Official Blog. Designed by Whitey Mommy