09 May 2012

Aktiviti release tension

Assalamualaikum

Macam dah lama tak keluar dari skul.Sesekali perlu juga keluar sekejap untuk bersosial dengan rakan lain di luar sana sambil beraktiviti yang sedikit sebanyak dapat kurangkan tension. Bukan maknanya selama ni aku tension sangat kat skul.Tapi nak berubah suasana sekali-sekali.Alaaa..macam ala-ala melancong gitu.Tapi bukannya melancong jauh pun, dekat ajer..heheh

Bagi yang tak suka protokol dan peraturan memang akan menyampah dengan aktiviti ni.Tapi aku layan..;D.
Peraturan buat aku jadi manusia berjati diri..ceewah...idup Girl Guide!

Ini pulak..main jejak kasih ;P..ehehe.Aktiviti tanda mengesan.So kalau terssesat kat dalam hutan bulehla nak praktis.If sesat dalam town..guna GPS jea..hihi

Yang ini pulak Action Song.Memang teruja bangat masa ni. Nyayi sambil buat action.Memang tak boring.Nyanyi je kuat-kuat.Semua pompuan tu.Tua muda tak kira bangsa..belasah je.

Dan lastly..aktiviti mendeko cupcakes.Yang part ni aku suka la..actually suka sangat ngan dekorasi cupcakes zaman sekarang yang indah-indah.pandai betul diorang ni ek.Akunyer deko macam...huhu.takpe2..first try memang cam gitu kan?

So if korang nak release-realease tension macam aku buleh la beraktiviti contohnya macam ni. Tak semstinya cikgu-cikgi jer yang buleh join.Sukarelawan pon amat digalakkan tau.Jom!

3 comments

Post a Comment

Sila tinggalkan KOMEN anda if nak komen
Tapi kalu suka boleh la SHARE
TEKIU..ENJOY VIEWING...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © Adeqrifqi Official Blog. Designed by Whitey Mommy