24 June 2012

Nak pos hadiah GA Thank You! Cikgu

Assalamualaikum...

Mintak maaf banyak-banyak kepada winners GA yang mungkin ternanti-nanti hadiah sampai ke pintu rumah. Maaf atas kelewatan mengepos hadiah.Sebenau-benaunye diri ini menunggu tempahan pencil case eksklusif seperti yang dijanjikan dari tote boutique. And at last jumaat lepas sampai parcel tu.Alhamdulillah.2 minggu ni suasana kerja agak busy sangat dengan pelbagai aktiviti di sekolah dan menyiapkan tugasan itu dan ini...huhu.

Disebabkan keletihan, asyik nak tido awal jea...balik sekolah dah maghrib.Lepas settle sume-sume n Rifqi pon dah tido..apalagi mama die pun tarik bantal dan...Zzzzzz.Selalunya sempat lah nak online sekejap.Tapi minggu ni tak dapek nak berbuat demikian...nasib la ye.heheh


Jadi kepada owner blog yang menang..thank you sebab bagi detail awal-awal lagi. Cuma sya masih tak dapat detail cik puan muda umi...Tolong bagi detail kat email sya ye malanasohah@gmail.com.
Tak sanggup dah nak peram hadiah ni lama-lama dan kalau boleh nak jugak bagi kat pemenang ni juga tanpa buat cabutan kedua..huhu.Please yea...contact saya segera..Thanks

Pemenang Tudung Pearl Haya Selection Gallery

Pemenang Mini Parfum Ralph Lauren Romance

Pemenang Pencil Case Exclusive
http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/05/thank-you-cikgu-giveaway-by-mala.html


Korang..ada berita baik ni. Page Adeqrifqi ada mengadakan contest "LIKE" and "SHARE"
Sesapa yang ada akaun facebook tu..moh ler join..Hadiah very d special..
ATAU
TEKIU SEMUA :)

1 comments

Post a Comment

Sila tinggalkan KOMEN anda if nak komen
Tapi kalu suka boleh la SHARE
TEKIU..ENJOY VIEWING...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © Adeqrifqi Official Blog. Designed by Whitey Mommy