06 June 2012

Rifqi dengan Ultraman

Assalamualaikum

Biase lar kan...cuti-cuti macam ni, cerita pasal anak jer lah yang keluar. Sangat terhibur dengan keletah anakanda ku yang satu itu. Banyak perkataan-perkataan baru yang nak disebut. Rifqi nk agak berat mulut.Maksud aku die suka bercakap tapi tak jelas biji butirnya.  Sesetengah budak dalam usia begini nak lancar dan jelas sebutannya. Tapi Rifqi slow n steady jer.mungkin kecik-kecik dulu die cepat berjalan.orang tua-tua kata budak kalau cepat berjalan,lambat cakap@berat mulut.Yerker? Mungkin ada kebenarannya. Sebab logik sebab diorang sibuk nak main aje sampai jarang nak communicate dengan parentsnya.Yerker? boleh pakai ker alasan aku tu....hahaha..Pikir sendrilah


''Mama,OME...OME...TAYO...maa... OME..!"
Hah korang paham tak apa butirnye tu? Hahah...aku sorang jea yang paham.Die nak Ultraman.Ultraman Taro...huhu

Tuu..die bulat bjik mata tengok ultraman...layan jerlah asalkan diam tak ganggu mama nak masak ;P (Yeker)

Masa ni siang hari lagi aku dah  kasik chance tengok ultraman.Baekkk tul!


Malam ni continue lagi ultraman kat dalam bilik...Aduyaiii...


























Iskhhh...iskhh...anakku..sudah cukup sudah...lalalala

3 comments

Post a Comment

Sila tinggalkan KOMEN anda if nak komen
Tapi kalu suka boleh la SHARE
TEKIU..ENJOY VIEWING...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © Adeqrifqi Official Blog. Designed by Whitey Mommy