16 July 2012

My Madness

Assalamualaikum

Taktau bila nak ilang madness about Pearl Haya tudung ni. Pantang ternampak kat wall FB mesti nak tengok...intai-intai dua tiga kali. Tahan nafsu beli-belah dan tahan perasaan.Biasanya kegilaan aku terhadap PH ni akan ilang sekejap buat satu jangkamasa....tapi taklama tu datang balik. Now setelah lama takbeli,aku dah mula nak beli semula.Tapi tak apakan...benda dipakai.Bukan benda yang membazir.Ini brand bukan brand kelas atasan tau...untuk semua lapisan masyarakat.Bijak membeli menang memakai.Beli masa tengah SALE.Itu jalan terbaik untuk dapatkan tudung yang diminati dengan harga murah.

So...semalam aku berjaya menjejak kaki ke Senawang.Tempat dimana Galeri PH berada...First time nak pegi 1Day Sale PH..agak gigih la ckit..hihi.Pagi-pagi dah bangun..huhu.Dasat betul kegilaan aku..huhu.
 Belum pukul 7 dah gerak dari rumah...Huhuhu...dasat...heheh.Tekiu en husband sebab sudi menhantar dan jaga Rifqi dalam masa 2 jam..Luv u bebeh!

 Even jalan basah coz hujan tapi tetap diredahi jua...Korang nampak tak ape yang aku nampak? Tuu...rintik ujan kat luar tu..Huh..xnampak? Ermmm...

 Nak lebih lancar,sila lalu lorong Smart Tag yea..But takde jam apepon pagi-pagi macam ni..Kotorang ikut LEKAS Highway..supaya lebih lekas..takut tudung abis (Heh..ayat yang tak boleh blah nnye pownnn!)
 Rifqi terlentuk di bahu mama...Cian..still ngan baju tidow lagi tu...angkat tengah die dok sedap menonggeng tido. Biasa bangun kul 8 ke atas...cian die..hehe layan ye Rifqi...


 Abah Rifqi yang sporting memberi peluang kepada mama pilih tudungs..Luv u foreverlah!

 Tuu dier...da nampak banner dah...lagi tak sabar rasanya...

 Sesampainya di sana..Ya Rabbi..penuh ngan kaum hawa yang nak beli tudungs..huhu.Gamam kejap weii..Tak penah tengok orang borong tudung penuh sekotak? Kat sini adalah perkara biasa...Ada di kalangannya adalah biznezwomen tudung ,maka for sure diorang akan borong banyak punyer..Macam aku ni, beli untukpakai sendiri jer..
 Ya...marri akak...marri adikk..murah-murah...lelong kak!

 Ayark..3 for RM100 ka? 70% less nih..huhu...best giler!!!
 Yang tak berkepentingan, sila tunggu luar je yea...

Abah & RIQI..Luv uols forever....

1 comments

Post a Comment

Sila tinggalkan KOMEN anda if nak komen
Tapi kalu suka boleh la SHARE
TEKIU..ENJOY VIEWING...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © Adeqrifqi Official Blog. Designed by Whitey Mommy