07 February 2012

Giveaway Kznabihah Eksklusif item


Salam..jalan-punya jalan di pagi-pagi hari lepas subuh harini, terpandang satu GA yang menarik hati aku untuk try luck lagi..:D. Datngnya dari KZ Nabihah Boutique. Memang cantik-cantik la sangat item yang dijual dalam blogshop ni. Mata aku yang tadi terpisat-pisat terus membulat..plus bersinar lagi tengok macam-macam ade..:)

Rasa macam nak berakit je pegi kat Kluang nak tengok sendiri butik ni tapi jauh la. Actually aku dah beberapa kali sampai ke daerah Kluang masa tahun 2006 dulu. Masa tu masih dalam pengajian di salah satu ipt di Johor. Datang sana untuk melawat kawan baik mase zaman sekolah dulu..meleret-leret plak dah citer ni ;P

Dalam banyak-banyak item, paling suka dan berangan nak dapat adalah High waist skirt with polka dots ribbon.


Suka sangat sebab tak penah pakai skirt lagi sejak 2006..hehe. Nampak cute sebab ade reben kat belakang, nampak terserlah jiwa keperempuanan ku bila dah memakainya.Lagi-lagi kalau dapat warna 'Royal Purple'. My feberet kaler..Hopefully.Moga-moga tercapai la hasrat nan satu ini..Aminn

Inilah skirt yang dimaksudkan, cantik kan? Harga jika review di blogshop dalam lingkungan RM50-RM55. Memang berpatutan. Berbaloi-baloi :) 

Giveaway bermula
31 januari 2012 - 29 februari 2012



Apa yang perlu anda buat?

1. Pilih salah 1 item kegemaran anda daripada koleksi terbaru kami
a) Colour block pencilCut Skirt
b) High waist skirt with polka dots ribbon
c) Palazo pants

2. Sila review item tersebut beserta kenapa anda suka item tersebut.
Anda perlu letak gambar tidak melebihi 3keping sahaja.
Bagi yang ada Facebook pun boleh Join :)

3. Jangan lupa letak banner kznabihah di sidebar or mana-mana bahagian di blog anda ;)
Jom sama-sama sertai giveaway ini. Klik sini Yer :)
Jeng-jeng..nak tag 3 orang yang disukai

1 comments

Post a Comment

Sila tinggalkan KOMEN anda if nak komen
Tapi kalu suka boleh la SHARE
TEKIU..ENJOY VIEWING...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © Adeqrifqi Official Blog. Designed by Whitey Mommy