17 February 2012

Segmen:"Tambah Follower Sampai Pengsan"

Assalamualaikum...
Tengah sedap jalan-jalan sambil melilau kiri kanan, ternampak satu segmen yg ermmm..aku rasa bagus kalu aku join. First time join segmen. Selalu gak nampak blogger lain buat segmen tapi due date nya pendek sangat. Tak sempat karang ayat dah abis masa..huhuhu. Segmen ni, cik Leeza telah buat waktu bersegmen yang panjang.Bagus...i like :D

Jadi, sesapa yang nak menambah rakan follower sampai pengsan tu, meh la join----> LALALA 
 Aku dah join sebab memang suka nak kawan dengan penulis maya ramai-ramai sambil ber Nurlizz Slimming...hehehe.Jom Jom!

28 comments

lezza follow sini. hehe, sempat promote product. thanks join segmen ni and happy blogging ya =)

February 17, 2012

datang dari segmen yang sama...

February 18, 2012

follow sini dari segmen sama.. dah klik nuffnang awak sekali :D balsa ye kunjungan saya :D

February 18, 2012

Singgah sini ! Done follow :)

Salam sahabat :)

http://anakgadischot.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

February 18, 2012

hi,...datang dari segmen pengsan-pengsan misslyzeer....jom singgah ^_^

http://sukedukeblog.blogspot.com

February 18, 2012

Asalamualaikum tuan blog .

Singgahh sni yee . Peace ^^v

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

February 18, 2012

datang jengah blog ni

http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

February 18, 2012

Singgah dari segmen yg sama.
Follow awak :)

February 18, 2012

Salam..Dari segmen sama..
Done follow!!
Singgah sini..:)

http://gumoks.blogspot.com

February 19, 2012

singgah & follow dr segmen yg sama
follow sini :)

http://adlee-infotainment.blogspot.com/2012/02/tambah-follower-sampai-pengsan.html

February 22, 2012

dr segmen yg sama

http://afasz.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

February 22, 2012

Datang dari blog Leeza
Salam kenal & jemput singgah --> Blog Rilek-Rilek

February 23, 2012

Datang dari blog Leeza
Salam kenal & jemput singgah --> Blog Rilek-Rilek

February 23, 2012

haii...dari segmen yg sama juga :) done follow u. . jemput singgah :)

http://farnajwa.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

February 23, 2012

Wanieys dtg dr segmen sama
follow awk
salam perkenalan
jom ke blog wanieys^^

February 23, 2012

jalan melawat awak. ada sales !! http://twynzshophouse.blogspot.com/

jgn lupa g blog saya pulak =)

February 24, 2012

datang folo dari segmen yang sama
belog ni cumil la... suke sangat
................................
salam ukhwah
................................

February 24, 2012

Salam~
Singgah dr segmen yang sama n dah follow cnie. ^^

Jum ke blog Cik Fiza pulak n follow sekali. Hee :DD

LINK :: http://ulatcomeywarnawarni.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

**Salam Perkenalan n Hepy blogging ya ! :)

February 25, 2012

singgah sini , dari segmen same . done follow ! :)

March 02, 2012

Singgah melawat my precious follower sambil klik2 kat nuff dia =)

March 02, 2012

dr segmen yg same..done follow u..^_^

http://luvlypolkadot.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

March 02, 2012

http://manluqmancoolboy.blogspot.com/2012/03/segment-tambah-follower-sampai-pengsan.html

singgah dari segmen sama

March 02, 2012

salam..hye sys :) done follow ur blogger + click ur nuff + heartbeat also..sye dari segmen yg sama (List 20) num 1..hit me back sys :)



http://kisahhatiherbalife.blogspot.com.au/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

March 02, 2012

salam, singgah sini..jemput datang blog saya..
http://arielzafwan.blogspot.in/

March 03, 2012

saya sudah follow u .. tlg follow saya pula ye .. dari segmen yg sama jugak ..thanks

http://fazlinakhalina.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

March 04, 2012

follow sni dr segmen yg sama :)
jemput datang :D

http://wawasy.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

March 08, 2012

follow here .... dari SEGMEN TAMBAH FOLLOWER SAMPAI PENGSAN ..... :)

March 20, 2012

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi ye :)

http://www.cikfie.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

February 08, 2013

Post a Comment

Sila tinggalkan KOMEN anda if nak komen
Tapi kalu suka boleh la SHARE
TEKIU..ENJOY VIEWING...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © Adeqrifqi Official Blog. Designed by Whitey Mommy