17 February 2012

Segmen:"Tambah Follower Sampai Pengsan"

Assalamualaikum...
Tengah sedap jalan-jalan sambil melilau kiri kanan, ternampak satu segmen yg ermmm..aku rasa bagus kalu aku join. First time join segmen. Selalu gak nampak blogger lain buat segmen tapi due date nya pendek sangat. Tak sempat karang ayat dah abis masa..huhuhu. Segmen ni, cik Leeza telah buat waktu bersegmen yang panjang.Bagus...i like :D

Jadi, sesapa yang nak menambah rakan follower sampai pengsan tu, meh la join----> LALALA 
 Aku dah join sebab memang suka nak kawan dengan penulis maya ramai-ramai sambil ber Nurlizz Slimming...hehehe.Jom Jom!

28 comments

Post a Comment

Sila tinggalkan KOMEN anda if nak komen
Tapi kalu suka boleh la SHARE
TEKIU..ENJOY VIEWING...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © Adeqrifqi Official Blog. Designed by Whitey Mommy