26 February 2012

Tercari-cari kejutan...

Assalamualaikum

Angkara makan lambat, dan tak mengamalkan makan mengikut masa...Akibatnya sakit perut semalaman dan pagi ni pening kepala tak hilang-hilang. Dugaan dari Allah sikit je baru ni...dah tak tahan. Gagahkan juga bangun solat zohor..lepas tu ngadap lappy .heheh. Pengajarannya, jangan lambat-lambatkan waktu makan nanti perut masuk angin sendiri yang susah.huhu..


Rasa-rasanya nak buat kejutan wat en husband coz birthday die esok. Tapi no idea lah.Kepala dah pening , tu sebab tak boleh nak pikir lagi. Macam nak gi Jusco usya-usya ape yang patut, tapi ujan pulak kat luar tu. Lemah semangat.huhu..


Ni dari pagi tadi, ultraman dah berapa kali trip ulangan. Bertambah pening!

1 comments

Post a Comment

Sila tinggalkan KOMEN anda if nak komen
Tapi kalu suka boleh la SHARE
TEKIU..ENJOY VIEWING...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © Adeqrifqi Official Blog. Designed by Whitey Mommy