27 February 2012

Happy birthday to abah Rifqi :))

Assalamualaikum

Semalam kan, macam2 cobaan untuk plan kejutan owesome sempena birthday en husband tersayang..hehehe.
Tapi sume tak jadi..huhu..Macam2 alasan, pening la...hujan la..takdak idea la..Tu la dier.Akhirnya, last minute dail nombor Kak Cah (pembuat kek terkenal kat skul) dan terus order. Senangkan ;D

Konon-konon macam nak suprisekan abah Rifqi...Plan nak bawak balik kek tu petang tadi from skul then masuk peti sejuk. Malam kang baru nak celebrate..Kihkih..Tak jadi jugak. Sebabnya, technical problemo...di mana Kak Cah tak sempat nak siapkan petang but kul 8malam tadi kene gi amik bersama-sama en husband laaa...

Tak perlah kan..tulah dinamakan takdir. Plan and plan macam mana sekalipun, kalau tak jadi kene redha je. Percayalah, ada hikmah disebaliknya. Tak caya? Silakan percaya..tak sangka order sekotak..dapat dua kotak! Memang rejeki...Suke :D..Thanks Kak Cah for your lovely and very d owesome cup cakes.Sedap...Terbaek...Home made lagi.


Beli satu....

Tadaaaa...dapat dua..Besh sangat ;)

Memang cantik sangat deco from Kak Cah...

Gambar close up..Cun kan. Red Velvet Cheese Cake

Abah Rifqi...Dah terharu dah tu..;P

Rifqi merenung..pikir nak makan yang mana ek?..



2 comments

Post a Comment

Sila tinggalkan KOMEN anda if nak komen
Tapi kalu suka boleh la SHARE
TEKIU..ENJOY VIEWING...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © Adeqrifqi Official Blog. Designed by Whitey Mommy