14 February 2012

Pupel Liyana Mega Giveaway

Assalamualaikum..

Desebabkan memanglah penggemar setia warna purple, dengan ini terbukak hati nak join Giveaway yang dianjurkan oleh Cik Purpel. Hadiah yang ditawarkan pon memang besh tak hengat..hehe. Try my best lah :D


Bagi sesiapa yang nak join this contest, boleh la klik kat banner kat atas tu, atau klik Purpel Liyana
Punyalah ramai sponsor giveaway ni, sampai aku naik jeles tau..hehe. 
 Memang berbaloi-baloi bagi sesiapa yang join Giveaway ni. Sesuai sangat dengan perkataan 'Mega'. Hopefully, bernasib baik untuk menang kali ini...Amin
  •  

1 comments

Post a Comment

Sila tinggalkan KOMEN anda if nak komen
Tapi kalu suka boleh la SHARE
TEKIU..ENJOY VIEWING...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © Adeqrifqi Official Blog. Designed by Whitey Mommy