17 April 2012

Answer Simple Quiz and WIN!

Assalamualaikum

Ingat lagi tak tentang entry 'Hobi' yang aku pernah tulis dulu? Memang aku obses dengan fridge magnet (FM). Tak taulah ape yang special nya di situ. Bagi aku satu kepuasan dan bila tengok banyak FM yang cantik-cantik macam aku sedang melihat satu permandangan yang indah.Ceewah..betul ni..satu perasaan yang aneh kan.hehe..
Semalam aku diberitahu akan dapat satu FM dari blog Mar. Memang gembira..nak harap nak jejak ke Australia ntah tak tau la bila.Tunggu pencen nanti la kot..hihi.Thanks Mar.


Disebabkan aku ada bebrapa lagi FM GuangZhou , jadi aku nak hadiahkan kepada penggemar FM macam aku dan juga yang berjaya menjawab short quiz yang aku nak soal..huhu.Maklumlah jiwa pendidik...sikit2 nak bagi kuiz la. Senang je soalannya. Soalan adalah berdasarkan gambar koleksi FM yang aku dah ada. Tak la banyak bebenor macam orang lain punya.Kebanyakan dalam negara.Kalaupun ada yang dari oversea..tu sume orang yang bagi dan ada juga yang aku kirim.

Gambar 1
Gambar 2

Tiga soalan perlu dijawab dengan tepat :-
  1. Berapa jumlah FM yang anda nampak dalam Gambar 1 dan Gambar 2?
  2. Berapa jumlah FM dari dalam negara?
  3. Berapa jumlah FM dari luar negara?
Pemenang yang berjaya menjawab dengan tepat, betul dan paling pantas akan dihadiahkan FM dari saya.
Tuliskan jawapan dalam bahagian komen di bawah yea.
Tarikh : 17 April 2012 -  19 April 2012 ( 3 hari je..)

Inilah FM yang Mala Nasohah nak hadiahkan ;)
 

8 comments

Post a Comment

Sila tinggalkan KOMEN anda if nak komen
Tapi kalu suka boleh la SHARE
TEKIU..ENJOY VIEWING...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © Adeqrifqi Official Blog. Designed by Whitey Mommy