23 April 2012

WINNERS : Answer Simple Quiz & WIN

Assalamualaikum

Monday blues is cominggg...huhu. Tapi tak baik macam tu kan. Mulakan dengan lafaz Bismillah bila kita memulakan sesuatu kerja. Kerja adalah amanah yang dipertanggungjawabkan. Lagi dibayar gaji. Bila jiwa tak 100% fokus bagaimana dengan taraf rezeki tadi? Tapi inilah dilema aku yang bekerja di sesi petang. Tengahari panas terik baru ke sekolah dan hampir maghrib baru selesai. Apapun syukur dengan nikmat pemberian dari Allah S.W.T. Nak share quote dari Ustazah Siti Norbahiyah:

Fikir-fikirkan;
BERKAT @ TIDAK KEHIDUPAN SESEORANG ITU ADA TANDA2NYA.
Ada orang pendapatannya sedikit tetapi hidupnya berkat dan penuh kebahagiaan bersama anak-anaknya yang baik, suami yang soleh,isteri yang solehah serta kehidupannya sangat tenang.Keadaan ini berbeza dengan orang kaya yang pendapatannya tidak berkat.Wangnya melimpah ruah namun kaya juga dengan masalah suami yang tidak mahu bertolak-ansur,isteri yang melawan cakap, anak-anak yang liar dan seribu satu masalah hidup.Kadang-kadang duitnya yang banyak dirasakan tidak pernah cukup-cukup.Sekiranya kita diberi pilihan,yang mana satukah keinginan kita?ANTARA REZEKI YG CUKUP DENGAN REZEKI YANG TIDAK CUKUP-CUKUP?


Ingat lagi tak dengan entry Answer Simple Quiz & Win yang di tulis minggu lepas? Yang perasan mereka ada menjawab soalan ini. Jawapan tak 100% tepat tapi disebabkan mereka happy menjawab dan peminat FM macam aku jugak..so nak hadiah kan empet-empat mereka dengan FM yang cantik gitu..Thanks dan Congrates to you all!
Mohon emailkan nama,alamat dan no telefon ke malanasohah@gmail.com.Saya tunggu sehingga 27 April 2012 (Jumaat) ini. If not FM akan dihadiahkan dalam GA sya yang akan datang.Tekiuss :))

 Just for u...:)





3 comments

Post a Comment

Sila tinggalkan KOMEN anda if nak komen
Tapi kalu suka boleh la SHARE
TEKIU..ENJOY VIEWING...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © Adeqrifqi Official Blog. Designed by Whitey Mommy