03 April 2012

Fan Page Celebration Giveaway

Assalamualaikum

GA ini dianjurkan oleh Eqbal Zack. Blog yang membina semangat aku untuk cuba writing in English.
GA ini sempena meraikan fans dan followers beliau yang telah pun mencatat 5k..wah Congrates bro!
Hadiah yang disediakan cukup menarik bagi yang sukakan wangian badan.Tapi sebelum tu kenelah ikut syarat-syaratnya:

  • Follow fan page Eqbal Zack
  • Buat entru mengenai GA ini
  • Leave him a comment..Senang aje kan.Jom JOIN.Klik Kat Eqbal Zack

6 comments

Good Luck yer..mcm nak try gak..hehe :)

April 04, 2012

gud luck

April 05, 2012

eh awak.. awak menang la.. hehe tak percaya tgk ni

http://www.eqbalzack.com/2012/04/fan-page-celebration-giveaway-1-winners.html

April 09, 2012

@Shaherah
Aah la..Alhamdulillah..rezeki yang tak disangka:)

April 10, 2012

tahniah sb menang... jelesnye...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/04/second-day-during-holiday.html

April 11, 2012

HADIAH MINIATURE PERFUME "FAN PAGE CELEBRATION GIVEAWAY [1]" TELAH DI POS SECARA REGISTER SEBENTAR TADI. HARAP SEMUA PEMENANG BERSEDIA. SEKIRANYA HADIAH DIKEMBALIKAN SEMULA KEPADA SAYA, PIHAK EQBALZACK.COM TIDAK AKAN MENGHANTAR SEMULA KEPADA PEMENANG.
TRACKKING NO. SEPERTI DI BAWAH:

FAIZUL SIAMAT-RD950803075MY
CHE ROSLIZA-RD950803089MY
NORMALA NASOHAH-RD950803092MY
NORSHAHERAH-RD950803061MY
MUHAMMAD HAFIZ MOHD NOOR-RD950803027MY
NURUL SUHADA-RD950803058MY
NURSYAZANA MD NAZRI-RD950803044MY
NURSHAMSIDA YAKOB-RD950803035MY

Kepada 3 orang pemenang yg belum menghantar email, sila berbuat demikian hari ini juga sebelum 5pm. Email yang di terima selepas 5pm tidak akan dilayan. Harap maklum.

April 13, 2012

Post a Comment

Sila tinggalkan KOMEN anda if nak komen
Tapi kalu suka boleh la SHARE
TEKIU..ENJOY VIEWING...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © Adeqrifqi Official Blog. Designed by Whitey Mommy