13 April 2012

CAMPAIGN : Vote for eqbalzack for DIGI WWWOW Awards 2012

Assalamualaikum


Nak bantu Eqbal Zack sebagai salah seorang calon untuk Digi WWWOW Awards 2012. Sebenarnya pencarian calon-calon pertandingan ini bermula 24Mac-22 April 2012. Jangka masa untuk vote calon-calon pula berlangsung antara 23 April hingga 13 Mei 2012. Mungkin Eqbal Zack jadi pemenang kategori Blogger of The Year? Mana tau kan jika rezeki itu datang..sapa pun tak akan menjangkakan.

Jadi ramai-ramai lah kita kempen untuk Eqbal Zack ye. Bagaimana cara nak vote tu? Tunggu sehingga 23April nanti. Sementara tu..bolehla dapatkan badge button dari Eqbal Zack dan anda mungkin ada big chance untuk menang branded handphone dalam contest yang akan diadakan oleh beliau pada bulan ini jugak..Jom-Jom join-----> Klik button icon kat atas tu atau klik SINI


Syarat-syarat :

  1. Jadi follower Eqbal Zack dan LIKE fanpage
  2. Letakkan button icon dalam entry anda dan juga di side bar blog
  3. Submit details kepada Eqbal Zack




2 comments

Post a Comment

Sila tinggalkan KOMEN anda if nak komen
Tapi kalu suka boleh la SHARE
TEKIU..ENJOY VIEWING...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © Adeqrifqi Official Blog. Designed by Whitey Mommy